Gyakran ismételt kérdések

Tudok Online rendelni?

Az online rendeléssel vásárlási szándékát tudja jelezni felénk, illetve egy előzetes árajánlatot kaphat, majd tanácsadó kollégánk a rendelés további részleteivel kapcsolatban megkeresi Önt. Rendszerünk azért működik így, mert a legjobb eredményt és a legoptimálisabb technológiai javaslatot a probléma és a növényi kultúra pontos megismerése után tudjuk garantálni. Vagyis azok után, hogy beszélt a konkrét adottságokról, lehetőségekről kollégánkkal.

Miért regisztráljak?

Azért érdemes regisztrálni, mert a programba lépett gazdák ingyenesen vehetnek igénybe szolgáltatásokat, egyéb kedvezményeket érvényesíthetnek, melyek mind a tápanyag utánpótlást szolgálják.

Miért érdemes igénybe venni a levélanalízis kalkulátort?

A levélanalízis kalkulátor segít értelmezni a levélvizsgálat eredményeként kapott számadatokat. Az adatok megadását követően a kalkulátor a vizsgált növényben lévő tápanyagok szintjéről készít egy szöveges értékelést, amiből egyértelmű, hogy mely tápanyag szintje normális, melyikből van kevés és melyikből túl sok.

Amennyiben kiemelkedően kevés egyes elemek jelenléte, úgy azok pótlásra szorulnak. A NaturAgro termékei a tápanyagok természetes utánpótlását teszik lehetővé.

Hol kapok választ a termékek használatáról, összetételéről?

A Termékeink menüpont alatt részletes leírást talál minden termékünkről és azok használatáról. A Letöltések -> Termékismertetők mappában letöltheti termékismertetőinket PDF formátumban.

Ha további kérdése van, a Tanácsadóink oldalon találja kollégáink elérhetőségeit, vagy a Kapcsolat oldalon, illetve az info@naturah.hu címre is írhat nekünk üzenetet.

Miért a Natur Agro termékeit válasszam?

Termékeink élő organizmusokat tartalmaznak, így a természetes tápanyag-utánpótlást hivatottak szolgálni.

Többféle mikroorganizmus fajt tartalmaznak, ezáltal többféle környezetben / talajtípusban / kultúrában tudják kifejteni hatásukat.

A hasznos mikrobákat neves tudományos kutatók szelektálták a hazánkban megtalálható talajok vizsgálatait követően.

Állandó megbízható minőséget produkálunk, ennek biztosítéka jól működő minőségbiztosítási rendszerünk és elkötelezett munkatársaink.

Termékeinket a legújabb tudományos eredmények, illetve a vevők visszajelzései alapján folyamatosan fejlesztjük.
Nem találta meg a választ?

Küldje el nekünk kérdését és mi megválaszoljuk. Kérjük, az e-mail mezőbe valós címet írjon, csak így tudjuk értesíteni.


Nem találta meg a választ?

Küldje el nekünk kérdését és mi megválaszoljuk. Kérjük az e-mail mezőbe valós címet írjon, csak így tudjuk értesíteni.