Komplett technológiát adunk!

Natur Technológia

A természetes tápanyag-utánpótlásához komplett technológiát biztosítunk, mely a talajok és a növények természetes igényeire épít és természetes összetevőket tartalmaz. A technológia magába foglalja a talajkezelést és az állománykezelést is.

A Natur Technológia azért egyedülálló Magyarországon, mert talajkondícionáló és lombtrágya termékeink mellé kiegészítő szolgáltatásként biztosítunk levélanalízist és talajminta-vizsgálatot. Ezek eredményei alapján a termékek összetétele a növény valós igényei szerint testreszabható.

Hogyan is épül fel a Natur Technológia pontosan?

1. Talajkezelés

A Natur Micro-val egyrészt a szárbontás a célunk, másrészt pedig a talajban lévő tápanyagok feltárása és beépítése biológiai úton, helyreállítva a talaj természetes egyensúlyát. A Trichoderma Harzianum nevű hiperparazita gomba is az oldat részét képezi, mely által aktívan támogatja a növény természetes immunrendszerét.

Mindezt megfizethető áron!

AKG-BAN HASZNÁLHATÓ, TÁMOGATOTT TERMÉK!

BŐVEBBEN A NATUR MICRO-RÓL

2. Levélanalízis, talajvizsgálat*

Mérünk, és úgy táplálunk.

Hisszük, hogy a biológiai megoldásokat nem a műtrágya rovására, sokkal inkább annak kiegészítésére kell, hogy használjuk. Azt a műtrágyát pedig, amit kijuttatunk, a legjobb választás alapján tegyük. Ebben segít a levélanalizis. Ezt minden növényi kultúrában el tudjuk készíteni, folyamatosan nyomon tudjuk követni a növény életét.

A talajvizsgálatokkal még inkább beleláthatunk a rendszerbe. Ezeket a vizsgálatokat elvégezve tesszük szemmel láthatóvá, hogy milyen kezelésekre van még szükség, vagy éppen azt, hogy hogyan sikerült az alaptrágyázás.

A kapott eredmények alapján már javasolni is tudunk célzott tápanyag-utánpótlási megoldásokat.

3. Állománykezelés

Ha az eredmények alapján megvan, hogy mely tápelemekből mutatkozik hiány, abban az esetben két különböző lombtrágyánk nyújthat segítséget.

A Natur Plasma élő algás biostimulátor segít regenerálni a növényt, egyszerűen vitalizál és erősíti a gyökérzetet.

Az élő algák által kialakított oldat optimális arányban tartalmaz minden olyan tápelemet, amire a növénynek szüksége van a kiegyensúlyozott fejlődéshez: makro-, mikro- és mezoelemek (N, P, K, Fe, Cu, Zn, stb.), vitaminok, esszenciális, nem esszenciális aminosavak, és növényfejlődést serkentő komponensek (auxin, citokinin).

BŐVEBBEN A NATUR PLASMA-RÓL

A Natur Active egy koncentrált, 13 különböző tápelemet tartalmazó tápanyagbomba, melyhez dúsítási lehetőségeket kínálunk, így a nagyobb hiányokat is kezelni tudjuk.

Gyors és hatékony tápanyag beépülést tesz lehetővé vegetatív, vagy akár a generatív ciklusok alatt. Használatával nagymértékben pótolható az esetleg mért tápanyaghiány.

BŐVEBBEN A NATUR ACTIVE-RÓL

MONO adalékok a még célzottabb
tápanyag-utánpótláshoz!

A Natur Plasma biostimulátort és a Natur Active komplex lombtrágyát egyaránt kiegészítettük MONO adalékokkal, ami újításként képezi a Natur Technológia részét 2016-tól.

Használja Ön is a Natur Technológiát és szolgáltatásainkat
a jövedelmezőbb gazdálkodás érdekében!

Hivja az Önhöz legközelebbi tanácsadó kollégánkat!

* A tájékoztatás nem teljes körű. A talajvizsgálatok bizonyos feltételek teljesülése estén vehetőek igénybe. Kérjük, érdeklődjön a részletekről!