Jogi nyilatkozat

A Natur Agro Hungária Kft. (a továbbiakban: Üzemeltető) által működtetett internetes oldal (a továbbiakban: honlap) látogatói részére!

A honlapon fellelhető valamennyi tartalom, kapcsolódó megjelölés, program, adat (a továbbiakban együttesen: tartalom) az Üzemeltető szellemi tulajdona, illetve rendelkezik a jogtulajdonos hozzájárulásával ezen tartalmak közlésére.
Az Üzemeltető által működtetett honlapon lévő valamennyi tartalom jog által védett! A honlap látogatói, illetve regisztrált felhasználói a honlap tartalmát saját célra kizárólag az Üzemeltető előzetes írásbeli hozzájárulása alapján használhatják fel.

A fenti előírások alól kivételt képeznek a honlap keretein belül a felhasználóknak nyújtott online kalkulációs szolgáltatások eredményeiként keletkezett adatok, továbbá a honlap látogatói, illetve regisztrált felhasználói által közzétett saját tartalmak (pl. hirdetések, fórum hozzászólások), melyekre vonatkozóan felhasználásra hozzájárulást az adott felhasználó adhat. A felhasználó által közzétett tartalomért az adott felhasználó felel.

Az Üzemeltető által működtetett honlapra, illetve annak aloldalaira mutató linkeket az Üzemeltető előzetes, írásbeli hozzájárulása nélkül el lehet helyezni. A linkelés csak a teljes oldalra vonatkozhat. Nem engedélyezett olyan link elhelyezése más oldalakon, amely azt a látszatot kelti, hogy az Üzemeltető honlapja, vagy annak bármilyen tartalma más honlap közvetlen, vagy közvetett tartalmára utalna, annak részeként jelenne meg, vagy a más honlap üzemeltetőjének saját szellemi terméke lenne.

Natur Agro Hungária Kft.