MONO adalékok

Rövid leírás

A MONO adalékok megnövelt dózisban tartalmaznak egy-egy tápelemet, mellyel a Natur Plasma és Natur Active állománykezelések kiegészíthetőek.
Kérjen egyedi ajánlatot!


Leírás

Célzott, mérésekre alapozott tápanyag utánpótlás

Termesztett növényeink egészséges fejlődésében bizonyos tápelemek kiemelt szerepet játszanak egy-egy életszakaszban. Ezen igényekhez MONO tápelem adalékainkat ajánljuk kiegészítésként Natur Plasma és Natur Active állománykezelő termékeink mellé. A MONO adalékok jelentősen megnövelt dózisban tartalmazzák az éppen szükséges tápelemet.

Levélanalízis (növénymintavétel)

Hogy a növény egy adott életciklusban milyen tápelemekből szenved(het) hiányt, azt a legpontosabban és legnagyobb bizonyossággal levélanalízis (növényminta) vizsgálat segítségével tudjuk megállapítani. Az állományból szedett mintákat kimondottan erre szakosodott, független, akkreditált laborokban vizsgálják és értékelik.

A mért eredményekre alapozva megállapítható, hogy milyen MONO tápelem adalékkal szükséges kiegészíteni a Natur Plasma-val és Natur Active-val történő állománykezelést.

A növényminta-vétel szakszerű elvégzéséhez ide kattintva olvashat részletes útmutatót, de bővebb tájékoztatást és szakmai tanácsadást is kérhet tanácsadó kollégáinktól.

Példa egy akkreditált labor által végzett levélanalízis vizsgálat eredményére:

Már rendelkezik levélanalízis eredményekkel?

Amennyiben Ön már rendelkezik levélanalízis eredményekkel, úgy a kapott értékelés könnyebb értelmezéséhez ajánljuk Online levélanalízis kiértékelő programunkat!

A vizsgálat eredményeit a megfelelő adatmezőkbe beírva szöveges értékelést kaphat a növények tápanyaghiányait illetően, amely segítségére lehet a megfelelő kezelések kiválasztásában.

MONO adalékok Natur Plasma és Natur Active állománykezelő termékekhez

MONO Magnézium Mg 63 g/l N 72 g/l MgO 90 g/l
MONO Kalcium Cs 212 g/l N 148 g/l CaO 300,2 g/l
MONO Réz Cu 69,5 g/l S 34 g/l
MONO Cink Zn 120 g/l S 59,4 g/l
MONO Mangán Mn 65 g/l S 37 g/l
MONO Bór B 40 g/l

MONO adalék-dúsító tápoldatok

MONO Kén K2O 91 g/l S 75 g/l
MONO Kálium K2O 85 g/l N 25 g/l
MONO Foszfor P2O5 150 g/l N 35 g/l