Rövid leírás

A Natur Jet segíti a Natur Micro talajkondicionáló készítmény kijuttatását.
Kérjen egyedi ajánlatot!


Leírás

Multifunkciós adapterek a Natur Micro termékcsalád kijuttatásához

A Natur Jet adapterek segítségével a Natur Micro kijuttatása a talajmunkával egy menetben, költségtakarékosan és hatékonyan történik. A kijuttató adapter kompatibilis a munkagépekkel, valamint segítségével a Natur Micro kijuttatása csökkentett (40-60 l/ha) vízmennyiséggel oldható meg.

Megalkotásakor szem előtt tartottuk a munkagépek változó munkaszélességét, így különböző változatokban igényelhető, akár mennyiségi kedvezményként is.


Videó megtekintése a Youtube-on

Hogyan használható?

Partnereink gyakorlati tapasztalata alapján elmondható, hogy a Natur Jet permetező szett felszerelése nem jelent problémát. Az egységcsomagban egy szerelési útmutatót mellékelünk az eszközhöz. Az útmutató alapján a tapasztalatok szerint szakembereknek általában 1-2 órás, kevésbé hozzáértőknek 3-4 órás munkaművelettel rögzíthető a Natur Jet tárcsára, kombinátorra, kompaktorra, esetleg direkt vetőgépre.

Élettartam, terméktámogatás

A szett várható élettartama kb. 250-300 munkaóra (ami a fúvókák esetleges cseréjével többszörösére növelhető) - a karbantartásra, tisztításra vonatkozó előírások szigorú betartása mellett (ehhez a jövőben javasoljuk tartálymosó/konzerváló folyadék alkalmazását).

Folyamatosan fejlesztjük a rendszert, melynek során számítunk az Önök esetleges észrevételeire, javaslataira, hiszen az eszköz fő célja a gazdák munkájának gyorsabbá és költséghatékonyabbá tétele.

Kérjen egyedi ajánlatot!