Történetünk


Videó megtekintése a Youtube-on

2002-ben négyen azzal a céllal indítottuk útnak vállalkozásunkat, hogy jobb sorsra érdemes, szakmai és eladási háttér hiányában kallódó termékeket vezessünk be a magyar növénytermesztési gyakorlatba, segítve ezzel is a környezetkímélő, de hatékony technológiák, megoldások terjedését.

Az a felismerés indított minket erre, hogy az intenzív gazdálkodási gyakorlat eredményeként környezetünkben és termőtalajainkban olyan folyamatok indultak be, melyek egyáltalán nem, vagy csak nagyon lassan fordíthatók vissza: a talajélet elszegényedése, a vízmegtartó és regeneráló képesség jelentős csökkenése, egyre általánosabban - bizonyos elemek vonatkozásában (pl. cink) országosan - jelentkező mikroelem-hiány, stb.

A kezdetektől fogva fontos szempont volt, hogy ne csak a forgalmazott termékeink hozzanak új impulzusokat a növénytermesztési gyakorlatba, hanem munkamódszereinkkel és hozzáállásunkkal is új irányt mutassunk az agráriumban és a gazdasági életben egyaránt.

Munkánk közben a mai magyar valóság sajnos minket sem hagy érintetlenül, melynek eredményeként termékportfoliónk folyamatosan változik. Ezek a változások minden esetben jelentős előrelépést jelentenek, mind szakmai mind gazdasági vonatkozásban és folyamatosan jelennek meg az új, illetve továbbfejlesztett termékeink. Ezzel egyidejűleg jelentősen megnőtt a forgalmunk és a létszámunk is.

Ez az intenzív építkezés úgy valósítható meg, hogy küldetésünket nem csak egy ma divatos külsőségnek tekintjük, hanem átérezzük- és éljük. Ez a gyakorlatunkban azt jelenti, hogy minden lehetséges erőforrást kutatásra, új termékek kifejlesztésére és minőségbiztosításra, illetve a gyártási folyamatok tökéletesítésére forgatunk vissza. Eközben árainkat igyekszünk nem, vagy csak minimális mértékben emelni annak érdekében, hogy termékeink minél szélesebb körben legyenek elérhetőek és minél több, és megfoghatóbb jövedelmet jelentsen Önöknek.

Mert hisszük, hogy természetesen jövedelmezőbb!

Hisszük azt is, hogy nem csak a növénytermesztésben és a környezetvédelemben létezik a fenntarthatóság fogalma, hanem a gazdasági életben is, azaz egy üzleti kapcsolat csak akkor marad fenn tartósan, ha az minden érintett fél számára kiszámítható és nyereséges. Mi, a magunk részéről mindent megteszünk, hogy a velünk való kapcsolat zökkenőmentes, kiszámítható és eredményes legyen.

Kérjük, ha bármilyen észrevétele van munkánkkal kapcsolatosan, tiszteljen meg bennünket azzal, hogy megosztja ezt velünk, bármi legyen is az. Bizonyosan épülésünkre szolgál majd.


Előre is köszönjük,
A Natur Agro Hungária Csapata