Visszaszállítjuk az üres kannákat!

Visszaszállítjuk az üres kannákat!

Egyedülálló szolgáltatás az országban!

Termékeink mellett az azokat tartalmazó kannákkal is szeretnénk tenni környezetünk megóvásáért, ezért az előző évekhez hasonlóan idén is visszaszállítjuk gazdáinktól az üres, "Visszavárunk!" feliratú kannákat!

  1. Váchartyáni gyárunkban tartós, könnyen szállítható és újra felhasználható műanyag kannákba töltjük termékeinket. Ezzel a módszerrel éves szinten több mint 100 tonna műanyag hulladék keletkezését tudjuk elkerülni!
  2. A megrendelt termékeket a legrövidebb időn belül házhoz szállítjuk.
  3. Gondolkozzunk környezettudatosan és gazdaságosan! Az üres, “VISSZAVÁRUNK” jelzésű Natur Agro kannákat ép állapotban, kiöblítve, lazán felcsavart kupakkal együtt visszaszállítjuk. Következő rendeléséből minden elszállított kanna után 300 Ft-ot írunk jóvá Önnek. Kérjük, egyéb anyagot ne tároljon a kannákban (vegyszer, gázolaj, stb.)!
  4. Az üres kannákat visszaszállítjuk a gyárba. Megfelelő sterilizálást követően újra felhasználjuk őket a töltősoron.

A kannák visszaszállítása általában akkor történik, amikor ismét árut szállítunk Önökhöz, vagy különleges esetekben a Natur Agro Trans Kft. szállító járművei is szervezhetnek gyűjtőjáratokat. Kérjük, jelezzék tanácsadó kollégánknak, hogy szeretnének visszaadni kannákat, és azt, hogy hány darabot. A visszaszállításkor fuvarozónk szállítólevelet állít ki az ép kannákról, melynek egy példányát átadja Önöknek.

További információért keressék tanácsadó kollégáinkat, vagy vegyék fel velünk a kapcsolatot!