Vízió

A XXI. század egyik jellemző jelensége a pusztítás. Rohamléptekben mérgezzük a környezetünket, a levegőt, az élővizeket. Ezzel egyidejűleg az ember is egyre több káros anyagot visz a szervezetébe, a túlzott vegyszerfelhasználással megtermelt élelmiszerek elfogyasztásával.

A túlzott vegyszerfelhasználás káros hatásait a mai gyakorlat további kemikáliák alkalmazásával próbálja mérsékelni, így remélve a mesterségesen megbontott egyensúly helyreállítását.

Ezek a folyamatok sokszor csak a rövidtávú gazdasági érdekeket veszik figyelembe.

A NATUR AGRO Hungaria Kft. küldetése, hogy a fenntartható gazdálkodást lehetővé tévő technológiák elterjesztése által csökkentse a vegyszerek termőtalajra, környezetre, valamint az emberekre és az élővilágra gyakorolt káros hatásait. Ezzel szeretnénk hozzájárulni egy tisztább, élhetőbb világ létrejöttéhez.

Célunk, hogy munkánkkal segítsük, versenyképesebbé tegyük a környezettudatosan gazdálkodó termelőket és ezen keresztül egészségesebb táplálékhoz juttassuk a fogyasztókat.

Mindezt 100 %-ban Magyarországon kifejlesztett és gyártott termékekkel.

Fontos azt is hangsúlyoznunk, hogy az általunk javasolt technológiák nem csökkentik, hanem növelik a gazdálkodók versenyképességét, azaz nem kell kompromisszumokat kötni a termésmennyiség és minőség vonatkozásaiban, miközben technológiáink alkalmazásával markánsan csökkenthetőek a termesztési költségek.

És mindez nem fikció, hanem az elmúlt 15 év tapasztalatai alapján gyakorlat!

A NATUR AGRO Hungária Kft. termékei és szolgáltatásai mellett munkamódszereivel és az üzleti kapcsolatokhoz való hozzáállásával is szeretne új színt vinni a gazdasági életbe.

Reméljük, hogy hamarosan Önt is elégedett Partnereink körében üdvözölhetjük.

A NATUR AGRO Hungária Kft. Csapata